Sistem kakovosti

Sistem kakovosti

Kakovost v Sistemski tehniki Armas

quality systemsTako kot je dolga in bogata tradicija proizvodnje jekla, jeklenih polizdelkov, obdelanih in sestavljenih izdelkov v Železarni Ravne na Ravnah na Koroškem, tako je dolga tudi tradicija skrbi za kakovost poslovno proizvodnih procesov ter izdelkov. Ena od glavnih prioritet, ki jo vsi zaposleni, vsak na svojem področju na osnovi prepričanja in skrbi za odjemalčevo zadovoljstvo nenehno izvajajo, je skrb za kakovostne izdelke in racionalno izvajanje procesov s čim manjšimi vplivi na okolje. Nadzor nad doseganjem kakovosti pa je poverjen od proizvodnje neodvisnim sodelavcem z bogatimi izkušnjami in velikim strokovnim znanjem, združenimi v OE kakovost.


Sistemi vodenja kakovosti in ravnanja z okoljem

Organizaciji službe kakovosti se je vedno posvečala vsa potrebna skrb. Poleg tega, da se je zagotavljalo njeno neodvisnost od proizvodnje, se vedno skrbi tudi za njen razvoj podprt s sodobno informatiko tistega trenutka. Tako organizacija službe kakovosti in poslovno proizvodnega procesa vedno sledi zadnjemu stanju razvoja na področju spremljanja in izvajanja nadzora nad doseganjem kakovosti.

Vodstvo Sistemske tehnike Armas je prepričano v prednosti sistema vodenja kakovosti in ravnanja z okoljem, kar je izraženo v "Politiki kakovosti" in v "Okoljski politiki", kakor tudi v skrbi vodstva za zagotavljanje potrebnih človeških in materialnih virov za čim boljše izvajanje obeh sistemov in delovanje nadzora doseganja kakovosti naših izdelkov in storitev.

KJE NAS NAJDETE

REFERENCE

krogizvidniška različica vozila - VALUK 6X6 ARSV

krogvozilo za nadzor in izvidnico - VALUK 6X6 ASRV

krogRKB vozilo - VALUK 6X6 NBC

krogminometna različica vozila - VALUK 6X6 MC120

krogminometna različica vozila - KRPAN 8X8 MC120

krogtank M55S1

krogtank za usposabljanje M55USP

kljuc