Servis

Servis

Podjetje Ravne Systems Armas, kot največje obrambno podjetje in obenem največji proizvajalec kolesnih oklepnih vozil v Sloveniji, izvaja tudi celovit obseg servisiranja in vzdrževanja, 24 ur na dan, 7 dni na teden, doma in v tujini.


servisIzurjeni kadri in večletne izkušnje

Specializirano servisno-vzdrževalno dejavnost izvajajo naši izurjeni in izkušeni avtomehaniki v novih proizvodno-servisnih prostorih, ki ustrezajo vsem okoljevarstvenim in drugim standardom.

Večletne izkušnje, ki izhajajo iz proizvodnje oklepnih vozil, kolesnih oklepnih vozil ter tesnega sodelovanja z Slovensko vojsko, jamčijo našo učinkovitost, zanesljivost in strokovnost.

Še posebej pri kompleksnih obrožitvenih sistemih je visoka stopnja operativne usposobljenosti ključnega pomena za borbeno sposobnost in varnost Slovenske vojske. Slovenska vojska se v okviru organizacije NATO redno udeležuje mirovnih misij na nestabilnih področjih po celem svetu.

Svoje strokovno znanje in izkušnje ponujamo tudi vsem uporabnikom gospodarskih vozil, od klasičnih prevoznih sredstev, do specialnih gradbenih strojev.

KJE NAS NAJDETE

REFERENCE

krogizvidniška različica vozila - VALUK 6X6 ARSV

krogvozilo za nadzor in izvidnico - VALUK 6X6 ASRV

krogRKB vozilo - VALUK 6X6 NBC

krogminometna različica vozila - VALUK 6X6 MC120

krogminometna različica vozila - KRPAN 8X8 MC120

krogtank M55S1

krogtank za usposabljanje M55USP

kljuc