Deli za artilerijska orožja

Deli za artilerijska orožja

artilerijska-orozjaDolgoletne izkušnje v razvoju materialov za artilerijske cevi, tehnologiji izdelave jekel, kovanja, toplotne in mehanske obdelave nas uvrščajo med vodilne proizvajalce grobo mehansko in toplotno obdelanih cevi kot tudi drugih visoko obremenjenih delov artilerijskih orožij.


Proizvodnja po zahtevah kupca

Po načrtih in tehničnih zahtevah kupca dobavljamo finalno obdelane in hidrostatično preizkušene gladke cevi, zadnjike in udarne igle itd, za minomete kalibra od 50 mm do 120 mm. Prav tako jih dobavljamo v grobo mehansko in toplotno obdelanem stanju.

Po načrtih in tehničnih zahtevah kupca dobavljamo cevi, zadnjike in zaklepe v grobo in toplotno obdelanem stanju za letalske in proti letalske topove, za netrzajne topove, havbice, topove, tankovske topove in top-havbice v kalibrih od 20 mm do 203 mm.

Vse izdelke izdelujemo iz odkovkov z minimalno trikratno stopnjo prekovanja. Dobavljamo cevi dolžine do 9500 mm in mase do 6.000 kg,(npr. cev 155/52). Sklope cilindra povratnika, hidravlične zavore in izravnalca dobavljamo v finalno obdelanem in hidrostatsko preizkušenem stanju po načrtih in tehničnih zahtevah kupca.

KJE NAS NAJDETE

REFERENCE

krogizvidniška različica vozila - VALUK 6X6 ARSV

krogvozilo za nadzor in izvidnico - VALUK 6X6 ASRV

krogRKB vozilo - VALUK 6X6 NBC

krogminometna različica vozila - VALUK 6X6 MC120

krogminometna različica vozila - KRPAN 8X8 MC120

krogtank M55S1

krogtank za usposabljanje M55USP

kljuc